Kinoko arvonta: Mitä haluaisit Japanista?

Moikka. Nettisivujemme uuden ulkoasun kunniaksi päätimme tarjota lukijoillemme herkkuja Japanista. Koska kaikille emme voi jotain lähettää, niin järjestämme arvonnan. Matkamme tapahtuu huhti / toukokuussa 2015. Ideana on että valitsemme itse muutaman herkun/pikkutavaran, jotain mitä Suomesta on hankala löytää ja mikä olisi kivan erikoista.

Nettisivujemme uuden ulkoasun kunniaksi päätimme tarjota lukijoillemme herkkuja Japanista. Koska kaikille emme voi jotain lähettää, niin järjestämme arvonnan. Matkamme tapahtuu huhti / toukokuussa 2015.

Ideana on että valitsemme itse muutaman herkun/pikkutavaran, jotain mitä Suomesta on hankala löytää ja mikä olisi kivan erikoista. Lisäksi kysymme sinulta, mitä sinä haluaisit Japanista? Emme kuitenkaan pysty tuomaan mitään kovin raskasta tai isoa, sillä matkalaukut ovat jo todennäköisesti muutenkin täynnä, mutta pari pussia makeisia mahtuu mukaan varmasti 🙂 Lisäksi, otathan huomioon että vaikka arvontaan voi osallistua mistä maasta tahansa, tulemme kuitenkin toimittamaan paketin vain suomalaiseen osoitteeseen.

Itse arvonta tulee olemaan simppeli. Kun olemme palanneet matkaltamme, kirjoitamme uuden artikkelin, missä kerromme palkinnosta ja tarkemmat ohjeet. Käytännössä riittää että tulet jättämään kommentin tuohon uuteen artikkeliin.

Joten, mitä sinä haluaisit Japanista? Itse henkilökohtaisesti pidän aika lailla kaikista makeisista mitä Japanissa löytyy. (No itse asiassa pidän aika lailla kaikista makeisista, missä vaan, milloin vaan … 🙂 ) Japanissa saattaa löytyä toki sellaisiakin herkkuja mitä joku saattaa maistaa vaan kerran: vihreän teen makuista KitKattia, merilevä karkkia, mustekala namuja jne… Ja sehän on just mahtavaa, koskaan ei tiedä mitä saattaa löytyä ja mistä saattaa tulla uusi suosikki.

Kirjaudu sisään, jätä kommentti ja nautitaan makeisista yhdessä!