Daikon to bacon no nimono (resepti)

Daikon to bacon no nimono (Keitetty ratikka ja pekoni)

Daikon to bacon no nimono  Daikon to bacon no nimono

Valmistusaineet:

  • 1/2 valkoretikka
  • 6 siivua pekonia
  • 6 g dashia
  • 2 ruokalusikkaa soijakastiketta
  • 2 ruokalusikkaa sakea
  • 1 ruokalusikka miriniä
  • 1 litra vettä

 

Valmistus:

1. Kuori valkoretikka ja paloittele.
valkoretikka

2. Leikka pekoni 1.5-2cm levyisiksi paloiksi.
pekoni

3. Lisää vesi.
Vesi

4. Lisää dashi.
Dashi

5. Lisää soijakastike.
Soijakastike

6. Lisää sake.
Sake

7. Lisää mirin.
Mirin

8. Keitä miedolla / keskilämmöllä n. 15 minuuttia. Varmista että valkoretikka on tarpeeksi pehmeä syötäväksi, käännä lämpö pois ja jätä vielä hetkeksi hautumaan (pekoni maustaa retikkaa kivasti).
Daikon to bacon no nimono


Share this / Jaa tämä
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
 

Vastaa


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0