Japanilaisia kauppoja Suomessa

Hei. Olemme listanneet tälle sivulle Suomessa toimivia kauppoja joissa myydään Japanilaisia tuotteita. Jos haluat jonkin kaupan lisättäväksi sivulle, ole hyvä ja vinkkaa siitä kommentteihin alla, voit myös lähettää tiedot Yhteystiedot sivun kautta.

 

(Huom. meillä ei välttämättä ole henkilökohtaisesti kokemusta alla listatuista kaupoista, joten niiden kuvaustekstit ovat joko suoraan kaupoilta tai olemme pyrkineet kirjoittamaan neutraaleja kuvauksia. Jos sinulla on kokemusta joistain, ole hyvä ja jätä kommentti alemapana.)

 

Periaatteessa kaikista hyvinvarustelluista tavarataloista löytyy ainakin persu sushi ainekset. Myöskin, jotkut aasialaiset kaupat myyvät myös Japanilaisia tavaroita/tarvikkeita (mm. misoa, merilevää, miriniä ja riisiä löytyy suhteellisen helposti. Jotkut jopa myyvät tuoreita vihanneksi tai pakasteena vihanneksia ja jopa valmisaterioita.

 

Tokyokan
Kuvaus: ”Tokyokan on japanilaisten makujen erikoisliike, joka on toiminut Helsingin keskustassa jo vuodesta 1987. Aitojen japanilaisten elintarvikkeiden, astioiden ja keittiövälineiden lisäksi tarjoamme sushikursseja, kimonotakkeja, japanilaisia aikakauslehtiä ja keittokirjoja. Edustamme maahantuojana japanilaisia KYOCERA-keittiötyökaluja, MAC-keittiöveitsiä ja SUZUMO-sushirobotteja Suomessa.”
Sijainti: Annankatu 24, 00100 Helsinki
Nettisivut: www.tokyokan.fi

 


 

Common – Japanese design and lifestyle
Kuvaus: ”Common on kauppa, joka esittelee japanilaisia design- ja taideteollisuusesineitä, jotka sulautuvat helposti suomalaiseen elämänmenoon.”
Sijainti: Laivurinrinne 1, 00120 Helsinki

 


 

Muita aasialaisia kauppoja:

Aseanic
Kuvaus: ”Aseanic trading oy has a widely range of Asian products , competitive prices and friendly service. We are welcom your visiting and shopping. Aseanic trading oy service for private individuals in our shop and corporate customers in corporate customer center.”
Sijainti: Kolmas Linja 3, 00530 Helsinki
Nettisivut: www.aseanic.fi

 


 

Muita aasialaisia kauppoja:

Vii-Voan
Kuvaus: ”Vii-Voan on Suomalainen Helsingissä toimiva itämaisia elintarvikkeita jälleenmyyvä erikoisliike. Maahantuomme tuotteitamme mm. Thaimaasta, Kiinasta, Vietnamista, Koreasta ja Japanista.”
Sijainti: Hämeentie 3, 00530 Helsinki
Nettisivut: www.viivoan.fi


Share this / Jaa tämä
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
 

Vastaa


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0