Podcasteja Japanista

Moi.
Jos olet kuten minä, ketä kiinnostaa melkein mikä tahansa Japanista ja haluat lukemisen tai videoiden ohelle muita lähteitä tiedon / viihteen saamiseksi suosittelen podcasteja.
Netissä on monia mainioita podcasteja (eli nauhoitettuja ”radio ohjelmia”) joita voi kuunnella suoraan netistä tai ladata niitä tietokoneelle tai puhelimeen ja kuunnella milloin vain, vaikka ilman verkkoyhteyttä.
Itse olen viimeaikoina matkalla töihin tai kävelyllä lastenvaunua työntäessä kuunnellut seuraavia:

Living Japan podcast

Kolme ystävää; Motoi (japanilainen), Brent (amerikkalainen) ja Edgar (meksikolainen) kertovat muutaman viikon välein ajankohtaisia uutisia Japanista ja yleensä keskittyvät johonkin tiettyyn asiaan ohjelmassaan.

Ohjelma on englanniksi (satunnaisia japanilaisia vieraita myös).

https://livingjapanpodcast.wordpress.com/


 

Just Japan podcast

Pitkään Japanissa asunut Kevin kertoo elämästä Japanissa. Jaksoja on tähän mennessä jo 68 ja show näyttää jatkuvan vielä hyvin. Kevinin podcastissa vierailee usein muita japanissa asuvia expatteja ja keskustelun aiheet vaihtelevat animesta, Japanin juomiskulttuuriin ja työskentelyyn sekä jokapäiväiseen elämiseen.

Ohjelma on englanniksi.

http://busankevin.com/


 


Share this / Jaa tämä
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
 

Vastaa


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0