Arvonta — Makeisia Japananista

Moikka!

Nettisivujemme uuden ulkoasun kunniaksi pyysimme aikaisemmin kertomaan mitä makeisia toivoisitte meidän tuovan Japanista arvontaamme. Nyt on matka tehty ja jet-lagistakin toivuttu, joten on aika laittaa varsinainen arvonta pystyyn.

Jos haluat osallistua arvontaan, jätä alempana kommentti. Kirjoita vaikka mikä on oma lempimakeisesi ja laita viestin perään sana: ”OSALLISTUN”, näin olet mukana arvonnassa.

Toimme arvontaan neljä erilaista namua:

1. ”Choco Ball”. Suklaapalleroita joiden sisällä on herkullista karamelliä.
2. ”Kinokonojama” (eli suomeksi vuori missä on sieniä). Koostuu rapeista kekseistä ja kahdesta eri suklaasta. (Mitä olisi Kinoko.fi -sivujen makeis arvonta ilman näitä!)
3. ”Sukombu”. Tämä on se ns. villikortti. Eli halusimme esitellä jotain, mitä varmasti suomesta ei löydy ja mitä ei tulisi ehkä omin päin ostettua Japanistakaan: Etikkamausteista merilevää. Tämä perinteinen, jo useita satoja vuosia valmistettu ”herkku” on edelleen hyvässä suosiossa Japanissa. Taipuvatko suomalaiset makunystyrät tähän herkkuun? Sinä päätät!
4. Kit Kat Japanilaiseen tyyliin punaisilla pavuilla ja vihreällä teellä maustettuna. (P.S. Näitä papuja käytetään monissa perinteisissä japanilaisissa jälkiruuissa ja makeisissa, kuten myös vihreää teetä.)

Itse arvonta on simppeli, arvomme satunnaisen numeron (random.org sivuston generaattorilla) ja numeroa vastaava kommentti/kommentojia voittaa. Voittaja ilmoitetaan tällä sivulla ja häneen otettaan myös yhteyttä sähköpostitse. Arvonta tapahtuu 30.06.2015.

Vain täysi-ikäiset tai huoltajan suostumus. Kinoko.fi sivuston ylläpitäjien perheenjäsenet eivät saa osallistua. Otathan myös huomioon että vaikka arvontaan voi osallistua mistä maasta tahansa, tulemme kuitenkin toimittamaan paketin vain suomalaiseen osoitteeseen.

Onnea arvontaan!

———————-

Päivitys 30.6.
Arvonta on suoritettu. Tällä kertaa random.org sivuston generaattori pyöräytti numeron 16. Eli kuudestoista kommentojia on onnekas voittaja.

Onneksi olkoon Marjo Väätämöinen!

Kiitos kaikille osallistuneille.